ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θα μας βρείτε στη διεύθυνση ΔΑΓΚΛΗ 12, στην Πεύκη.

Επικοινωνήστε μαζί μας στην ηλεκτρονική ταχυδρομική διεύθυνση:

syriza.likovrisis.pefkis@gmail.com

7 Σχόλια

 1. Γεια σας.
  Εστειλα το παρακατω
  σε 2 βουλευτες του συριζα με αλλαγές.
  Το στελνω και σε αλλες 9-10 οργανωσεις για συζητηση.
  Αφορα το θεμα του γηπεδου της Αεκ αλλα απο αλλη σκοπια σε σχεση με τις γνωστες στον ευρυ κοσμο.
  Ιδου :
  Στέλνω το παρόν λοιπον με αφορμή τις επικείμενες αποφάσεις για το γήπεδο της Αεκ.
  Επικεντρώνομαι κυρίως στο θέμα της ονομασίας του γηπέδου και του σχήματος.
  Με μαθηματική ακρίβεια θα αυξηθούν οι συντηρητικές απόψεις όπως και οι φασιστικές σε β’ χρόνο εξαιτίας των συμβόλων που θα προστεθουν οπου μαζι με τα αλλα θα παρουσιαζουν ενα κραμα αρκετα συντηρητικο
  Η Αγιά Σοφιά είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο αλλά δυστυχώς και κάτι μεγαλύτερο και θα παραπέμπει σε χαμένες πατρίδες εθνικά μίση,αυτοκρατοριες,βασιλευουσες,αγαμια,πιστη σε πολιτικους αυτοκρατορες εχοντας και την αντιστοιχη ιστορια και με επιπρόσθετα σχήματα του γηπεδου θα προκαλούνται απο το όλον πολλές και εθνικιστικές/φασιστικές δεύτερες σκέψεις.
  Αυτό το έχει αντιληφθεί και η χρυσή αυγή και κάνει αναφορές με πανό σε Αγιές Σοφιές, βασιλεύουσες κτλ.
  Ένα μεγάλος όγκος ανθρώπων θα επηρεάζεται απο όλα αυτά και θα τείνει προς την ακραδεξιά ειδικά αυτή την περίοδο που μόνο μη επικίνδυνη δεν είναι για τέτοια θέματα. Μεγάλο μέρος ακόμα και της αποδώ πλευράς θα επηρεάζεται και ψηφοφόροι του σύριζα και οχι μονο θα αλλαξοπιστούν εξαιτίας μιας ομάδας.

  Τα υπερθρησκευτικά σύμβολα θα έχουν και σαν αποτέλεσμα να δημιουργείται/μεγαλώνει μια έχθρα
  ενάντια σε μετανάστες που προέρχονται απο μουσουλμανικές χώρες, Ασιατικές χώρες που δεν ειναι Χριστιανοι και μαζί με ανθρώπους που προέρχονται απο την Αφρική που επίσης (αρκετοί )δεν είναι χριστιανοί θα δημιουργείται ροπή και προς τον ναζισμό εκτός απο την <> ακροδεξιά.
  Τα τρίπτυχα περι πατρίδας θρησκείας και οικογένειας θα ηχούν διαφορετικά σε πολύ κόσμο και θα δημιουργούν τάση προς το συντηρητισμό και την ακροδεξιά.Σκεφτείτε μόνο κάποιους αριστερούς παντρεμένους Αεκτζήδες πως μπορεί σε αυτούς να δημιουργηθούν συντηρητικά ερίσματα.Σε όλα τα θέματα κάποιοι μεσοπροθεσμα θα είναι λιγότερο δυναμικοί και θα <> σε ζητήματα που άπτονται πολιτικών θεμάτων τέτοιων μέχρι να παραδοθούν πολλοί στην ακροδεξιά. Πολλοί φαντάροι εκεί που θα αντιδρούσαν σε τρίπτυχα μέσα στο στρατό τώρα θα στέκονται περισσότερο προσοχή και ο μετρήσιμος αντιφασισμός τους θα μειώνεται..Μέσα σε πολιτικούς χώρους θα υπάρχουν μικρότερες αντιστάσεις σε κάποιους σχετιζόμενους με τα φίλαθλα ενώ οι της άλλης πλευράς και των ίδιων φίλαθλων προτιμήσεων θα αναπτύσσονται και θα φανατίζονται περισσότερο.Και όλα αυτά μέσα σε μια εποχή που χρειάζονται πολλά αντίβαρα ενάντια στον χρυσαυγιτισμό και τις περιρρέουσες φωνές του, χρειάζονται πολλά ιδεολογικά αντίβαρα και θεωρήσεις. Μην ξεχνάμε επίσης πως ένα κόμμα της αριστεράς δεν πρέπει να στέλνει τον λαό για κεράκια. Ενω εχει και τοσα πλουτη η εκκλησια που δεν ειναι και δικα της .
  Είναι πολύ εύκολα να υπάρξουν αλλαγές στο θέμα του γηπέδου.Δεν πρέπει άνθρωποι του σύριζα να βάψουν τα χέρια τους με κάτι τόσο άσχημο.

  Αν στη Βουλή ειπωθεί σαν πρόταση να λέγεται πχ το γήπεδο γήπεδο Αεκ και να μοιάζει ολικά σαν τέτοιο τότε δεν θα υπάρξουν προβλήματα.Μπορεί να προστεθεί ότι στα γήπεδα η πολιτική και οι θρησκείες πρέπει να μένουν απ’εξω και να δίνεται σημασία στον αθλητισμό ο οποίος πρέπει να ενώνει και να μην χωρίζει.Μπορεί να ειπωθεί ότι το γήπεδο πρέπει να πάρει το όνομα ενός παίκτη.
  Θα πρόσθετα ότι υπάρχει επιβολή ουσιαστικά με υποσυνείδητο τρόπο κάποιων συντηρητικών πιστεύω επιπρόσθετα σε ευαίσθητες ηλικίες με την ολη τεχνοτροπια του γηπεδου.
  Είναι τουλάχιστον παράδοξο ο σύριζα να έχει τέτοιο μεγάλο ποσοστό και να πάνε να μπούνε υπογραφές σε κάτι τέτοιο. Θα θεωρούνται..τουλάχιστον ..αινιγματικοί οι του σύριζα απο διάφορους μέσα σε ακροδεξιά επιτελεία και τα θινκ τανκ που βαθμολογούνε και υπάρχουνε για να μετράνε την περιρρέουσα ατμόσφαιρα -θα υποτιμούν τον σύριζα αρκετά απο εδώ και πέρα ενώ ένα φιλαθλο αντίβαρο που υπήρχε την πρώτη χρονιά της χρυσής αυγής αν θυμάστε τώρα όχι μόνο θα μειώνεται αλλά πολλοί θα πηγαίνουν απέναντι και φυσικά στην δεξιά.
  Γενικά υπάρχουν κάποιες κόκκινες γραμμές στην πολιτική και στη ζωή οι οποίες δεν μπορούν να κοβόνται και αυτές στο θέμα του γηπέδου πάνε να κοπούνε και να πατηθούνε κιόλας .
  Δεν μπορεί έτσι για πλάκα να ακροδεξιοποιείται μια ομάδα που έχει στις τάξεις τις αρκετούς αριστερούς.
  Και να υπαρχει μια παθητικη εγκολπωση σαν να μην συμβαίνει τίποτα.Και μάλιστα μέσα σε μια ύπουλη και επικίνδυνη εποχή λογω φασισμού. Αν παιρνόταν απόφαση να λέγεται το γήπεδο του Ολυμπιακού Αγιος Μπάμπης του Παο Αγιος Ιακωβος και της Αεκ Αγιος Ιωακειμ θα το ψηφίζατε μετα μανίας;
  Πολλα μέλη του λαος και της χρυσης αυγης θα γελάνε με αυτές τις οπισθοχωρήσεις και οι οποίες σε όλα τα επίπεδα μεσοπρόθεσμα θα προκαλέσουν ήττες ενώ δίνεται μια δύναμη σε μια καταπιεστική δομή όπως η Εκκλησία η οποία θα αυξάνει την δυναμική της χωρίς λόγο.
  Δεν αναφέρομαι καθόλου στον αντιερωτισμό και στην ασεξουαλικοτητα των ..θρησκευτικών δυνάμεων αυτά είναι γνωστά σε όσους είναι λίγο διαβασμένοι.
  Επίσης καλό θα ήταν όταν υπάρχουν προσπάθεις χρόνων μέσα στον σύριζα και οχι μονο σε θέματα μεταναστευτικά και αντιφασιστικά να μην χύνεται το γάλα αφου έχουνε δοθεί τόσες μάχες και κριμα ειναι να ακυρωνονται με αποφάσεις που ακυρώνουν επίσης και άλλα εκατοντάδες εγχειρήματα.
  Η πάλη ενάντια στο τέρας χρειάζεται επίσης και κάποια σωθικά.Γιατί να μην υπάρξουν αντιστάσεις στην φασιστικοποίηση ;
  Αυριο αν παίξει η εθνική Ελλάδας στην Αγιά Σοφιά και πηγαίνουν οι φίλαθλοι στο γήπεδο που θα μοιάζει με εκκλησία και έχει και έναν βυζαντινό δικέφαλο καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει.
  Εδώ υπάρχουν τόσοι νεκροί απο το Χριστιανοχουντικό και βασιλόφρων σκουπιδαριό και ειδικά τα τελευταία χρόνια και πρέπει να δυναμωθεί το αντιφασιστικό σκέλος και όχι να αποδυναμωνεται μέσω προπαγάνδας σε γήπεδα.
  Και να μην αφήνεται φυσικα για να γελάμε και μετα χαιρεκακα να διασκεδαζουμε με τη καταντια των αλλων ομαδων.
  Γιάυτο ο αντιφασισμός θέλει και κράση.
  Και μπροστά στο ναζισμό πρέπει να βρεθεί.
  Γειά χαρά,
  καλή συνέχεια.

  Υγ: Αν δεν κανω λαθος ο συριζα μπορει λογω παρσης της Περιφερειας Αττικης και λογω του δημου Ν.φ ευκολα να κανει αυτο που πρεπει

 2. Αυτα που ειπα ειχανε γραφει τα περισσοτερα οταν ο συριζα ειχε αποφασισει να γινει το εργο και πριν την νεα αρνηση του δημαρχου νφ.
  Και τα εγραψα συμφωνωντας πληρως και τωρα για να σωσω το σχημα και το ονομα του γηπεδου οπως και τις συνειδησεις
  .Κατα τ’αλλα ειναι ενα θεμα και αυτο του αλσους αλλα τα πρωτα πιο μεγαλα ζητηματα διοτι θα προκαλεσουν αλλοιωση συνειδησεων.
  Αν διαβασετε καπου τα λεγομενα μου μην αμελησετε το παρον.
  Φυσικα η περιφερεια Αττικης και ο δημος νφ και οχι μονο μπορουν να σωσουν την φασιστικοποιηση
  Καλη συνεχεια

 3. Μην ξεχνάμε πως το να πηγαίνει ένας πιτσιρικάς/α σε ένα γήπεδο απο τα 6 και να ξέρει ότι λέγεται Αγία Σοφία και να ενώνεται με αυτό ,στα 18 μετά απο τόσα χρόνια επισκέψεων σε αυτό θα έχει γίνει κάποιος που δεν θα κάνει (τόσο)κριτική στις θρησκείες και στο παπαδαριο .Μόνο τα συνεχομενα ακούσματα περί του ονόματος έχουν επηρεάσει τόσο κόσμο.Στα 18 του θα έχει επηρεαστεί.

  Το όνομα και τα άλλα συμφέρουν και αυτούς που χαίρονται που αντί να παίρνεται μελλοντικά μέρος του πλούτου της Εκκλησίας(ή όλο) γίνεται το αντίθετο και κλέβονται σύλλογοι.

  Με τα απίθανα ποσοστά που μόλις διάβασα(ελπίζω να είδα λάθος) που έχει η χρυσή αυγή στις ηλικίες έως 24 , – 18.5 τοις εκατό οι παραπάνω κινήσεις είναι πολύ λανθασμένες.Θα έπρεπε να υπήρχε αντίλογος καιρο τώρα.
  Φυσικά η αριστερά κάνει και άλλα σωστά
  Καλή συνέχεια.

 4. Αυο περι του ποσοστου της χρ.αυγης μαλλον δεν ισχυει.
  Ητανε exit poll.
  Ψαξτε το και εσεις

 5. Γεια σας..ειμαι κατοικος πευκης και θα ηθελα να παρευρεθω σε επομενη εκδηλωση του συριζα πευκης- λυκοβρυσης..ξερετε ποτε θα γινει?

  1. Καλημερα.
   Προγραμματίζεται εκδηλωση στα γραφεια μας ΔΑΓΚΛΗ 12 την 1η Μαρτη.
   Θα ανακοινωθει στο σαιτ της οργανωσης.
   Μπορειτε βεβαια να επισκεφτειτε τα γραφεια μας καθημερινα απογευματινες ωρες ή να εποκοινωνησετε στο 210-6143388.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Στέλιος Ελληνιάδης

ΑΠΟΨΕΙΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο

του Βένιου τα καμώματα

Καιρός ήταν να μπούμε στην ψηφιακή εποχή. Μιας που έτσι κι αλλιώς γράφω, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να διαβάσουν εδώ είτε δικά μου κείμενα είτε κείμενα που τράβηξαν την προσοχή μου. Καλως ήρθατε!

ΣΥΡΙΖΑ/EKM Χολαργού - Παπάγου

Μονόδρομοι υπάρχουν μόνο όταν ο καθένας πορεύεται μόνος του

AΡΧΕΙΟ ΕΝΘΕΜΑΤΩΝ 2010- 8.5.2016

Επιμέλεια: Στρατής Μπουρνάζος - Συντακτική ομάδα: Μάνος Αυγερίδης, Μαρία Καλαντζοπούλου, Ιωάννα Μεϊτάνη, Στρατής Μπουρνάζος

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

Αρέσει σε %d bloggers: